ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Факультет інформаційних технологій УжНУ пишається своїми досягненнями і випускниками

    29 березня 2024 п'ятниця
    85 переглядів
    Ужгородських студентів-програмістів знову відзначили на всеукраїнському рівні.

    Факультет інформаційних технологій – один з наймолодших навчально-наукових підрозділів Ужгородського університету: у вересні цього року йому виповниться 20.

    Днями на факультет інформаційних технологій надійшли сертифікати Всеукраїнського конкурсу «Programming Contest of the All-Ukrainian On-lin. Результати засвідчують, що команда UzhNU_Brainiacs у складі студентів факультету інформаційних технологій Романа Рубаненка, Сергія Оришича та студента математичного факультету Романа Мельника виборола друге місце в Elite Division цього престижного змагання.
    Інша команда – UzhNU_Magical_Pony – у складі студентів факультету інформаційних технологій Тараса Новохацького та Єгора Бобика посіла друге місце в першому дивізіоні.
    Відзначимо, що олімпіадний рух, який набув значного поширення на факультеті, цікавий ще й тим, що у процесі розв’язання задач високого рівня з олімпіадного програмування студенти набувають необхідних фахових знань, що далі позитивно позначається під час їх працевлаштування.
    На факультеті інформаційних технологій УжНУ твердять, що для того, щоб здобути високоякісну освіту та хорошу роботу, не обов’язково їхати вступати кудись світ за очі – це можна зробити на факультеті інформаційних технологій Ужгородського національного університету.
    За інфомацією завідувача кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін, доцента О.Г. Лавера

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору