ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські контрабандисти чинять тиск на стражів кордону (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    42 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Військовослужбовці Державної прикордонної служби продовжують активно протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні.

    У відповідь контрабандисти чинять неабиякий спротив, нерідко погрожують охоронцям кордону розправою та завдають шкоди їх особистому майну.
    Так, учора невідомі побили скло в автомобілі начальника одного з відділів прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону. Цьому передували активні заходи прикордонників щодо протидії контрабандній діяльності місцевих жителів. Врешті свою невдоволеність діями прикордонників зловмисники висловили шляхом пошкодження автомобіля співробітника прикордонного відомства.
    Слід зазначити, що тиск на співробітників Держприкордонслужби збільшується пропорційно тому, як прикордонне відомство посилює заходи із протидії злочинності на державному кордоні.
    Також варто зауважити, що за усіма подібними випадками прикордонне відомство інформує компетентні правоохоронні органи та вживає усіх заходів задля захисту прав військовослужбовців, які сумлінно охороняють кордон України.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору