ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мер одного з міст Закарпаття прийшов в поліцію зі зброєю (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Міський голова одного з населених пунктів Закарпатської області здав зброю в органи дозвільної системи Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

    В рамках місячника добровільної здачі зброї градоначальник одного з міст області приніс правоохоронцям Schmeisser AE 790G для знищення. Чиновник пояснив, що зі справністю зброї є проблеми, тому він хоче позбутися пістолету.
    У відповідності до доручення Національної поліції України в період з 1 до 31 липня на території України проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів. Здати нелегальну зброю громадяни можуть в підрозділи дозвільної системи міськрайвідділів поліції за місцем проживання.
    Нагадаємо, що за нелегальне зберігання зброї закон, зокрема ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Водночас, згідно з ч.3 цієї ж статті ККУ, звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, боєприпаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору