ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Священик, якого вигнали з УПЦ, намагався захопити храм в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    На церкву на території залізничної лікарні напали послідовники Віктора Бедя.

    У п'ятницю в Ужгороді невідомі молоді люди намагалися захопити капличку Української Православної Церкви, яка знаходиться на території залізничної лікарні.

    Очевидці цієї події розповіли, що ввечері після служби, коли парафіяни вже розійшлися, на територію лікарні забігли 6 молодих радикалів і почали трощити споруджений навіс перед входом в капличку. Розваливши його, вони намагалися зірвати замки з дверей входу в храм. Але до цього часу встигли прибігти небайдужі перехожі, які і змогли зупинити ці злочинні дії.
    Хвилиною пізніше на місце прибув настоятель храму о.Василь і православні парафіяни. Люди змогли ідентифікувати нападників. Ними виявилися послідовники скандально відомого в Закарпатті Віктора Бедя.
    Видання 7dniv.info раніше інформувало своїх читачів про діяльність цього пройдисвіта. Слідом за ганебним вигнанням Бедя з УПЦ, його позбавила сану священика й Елладська православна церква, а УПЦ Київського Патріархату відмовилася приймати псевдо-священика в свої ряди. Тепер Бедь створив приватну Єпархію і назвав її Карпатською. Для розширення своєї "єпархії" він направив молодиків захопити православний храм, який належить ужгородській релігійній громаді імені Святих рівноапостольних князя Володимира і Княгині Ольги Української Православної Церкви.
    На жаль, міська влада, так само, як і правоохоронні органи, повністю проігнорували цей інцидент, проте прихожанам власними силами вдалося відстояти свій храм.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору