ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Військові навчання стартували на Закарпатті та по всій Україні

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Військові навчанння на Закарпаття триватимуть цілий тиждень.

    У понеділок, 25 липня, у Збройних силах України стартують військові навчання “Південний вітер-2016”, які пройдуть по всій території країни

    Повідомляється, що до проведення навчань “Південний вітер — 2016” залучаються органи військового управління стратегічного та опера тивно-стратегічного рівня, а також визначені військові частини та підрозділи усіх компонентів Збройних Сил України. Основною метою підготовки є удосконалення діяльності органів військового управління та взаємодії оперативних, оперативно-тактичних угрупувань під час проведення стратегічних дій у визначених операційних зонах (регіонах).
    Під час активної фази навчань сплановано відпрацювання практичних дій, зокрема, із проведенням тактичних навчань батальйонів з бойовою стрільбою, десантуванням та рейдами підрозділів Високомобільних десантних військ, переміщенням на значні відстані комбінованим способом із подоланням водних перешкод, виконанням льотно-тактичних завдань, відбиттям повітряного нападу противника тощо. Окрема увага приділятиметься питанням територіальної оборони держави, а також процесу планування та управління силами і засобами в умовах правового режиму воєнного стану.
    Навчання триватимуть протягом тижня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору