ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українець намагався зґвалтувати трьох жінок у Польщі

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    Український гвалтівник заарештований на три місяці

    Поліція польського міста Легіоново (Мазовецьке воєводство) затримала 24-річного громадянина України, який за один вечір пограбував і спробував зґвалтувати трьох жінок.

    “Першою жертвою чоловіка стала 60-річна жінка, яка після 22.00 поверталася додому з роботи. Зловмисник ударив її по потилиці, а коли його жертва впала, спробував зґвалтувати. Жінці вдалося відбитися від нападника, він утік з місця злочину, прихопивши її сумку”, – пише видання Znaj.
    Також повідомляється, що через годину українець знайшов другу жертву. Нею виявилася 23-річна дівчина. Дії чоловіка були аналогічними. До того ж, він намагався задушити свою жертву, використовуючи металевий трос. Дівчині також вдалося дати відсіч нападнику. Він зник, вкравши у неї мобільного телефона.
    Ще через 15 хвилин чоловік напав на ще одну 23-річну жінку. Він вдарив її по голові, викрутив руки й потягнув землею в напрямку лісу. Ґвалтівника злякав автомобіль, що проїжджав повз.
    Поліції вдалося затримати зловмисника через дві години після першого нападу. У нього були виявлені особисті речі однієї з потерпілих.
    Крім того, чоловік був подряпаний, одяг на ньому порваний.
    Як вдалося встановити поліції, українець приїхав на заробітки до Польщі в червні поточного року.
    У момент затримання в його крові виявили 1,4 проміле алкоголю.
    Затриманому пред’явлено звинувачення в замаху на вбивство, спробі зґвалтування, спробі пограбування, а також двох пограбуваннях.
    Українець заарештований на три місяці, йому загрожує довічне позбавлення волі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору