ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді тривають роботи з ліквідації аварійної ситуації у мікрорайоні "Табла"

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    ПАТ "Закарпатгаз" повідомляє...

    Експлуатаційні служби ПАТ «Закарпатгаз» проводять роботи з ліквідації аварійної ситуації в мікрорайоні Табла в обласному центрі.

    - Відрадно, що ми, нарешті, дійшли консенсусу з власником земельної ділянки громадянином К., котрий погодився допустити на територію, де сталася аварійна ситуація, фахівців експлуатаційних служб ПАТ «Закарпатгаз», які наразі ліквідовують її наслідки, - повідомляє директор технічний товариства Андрій Горват. – За попередніми розрахунками газопостачання 114 споживачів мікрорайону Табла планується відновити у п’ятницю, 12 серпня.
    Як уже повідомлялося, аварійно-диспетчерська служба (АДС) ПАТ «Закарпатгаз» отримала повідомлення про пошкодження газопроводу середнього тиску в мікрорайоні Табла в обласному центрі 8 серпня, о 19.06 за к.ч. Аварійна ситуація, виникла внаслідок пошкодження газопроводу середнього тиску Ду 90 мм по вулиці Коритнянській при проведенні несанкціонованих земляних робіт у охоронній зоні газопроводу громадянином К. На щастя, ніхто не постраждав. З метою локалізації аварійної ситуації фахівці служби «104» тимчасово припинили газопостачання 114 споживачам приватного сектору в мікрорайоні Табла.
    Прес-служба ПАТ «Закарпатгаз»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору