ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В УжНУ провели «Кубок Дружби» з міні-футболу (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    Прес-служба Ужгородського національного університету повідомляє...

    На оновленому спортивному майданчику біля студентського гуртожитку №4.

    Як ми вже повідомляли у п’ятницю, 12 серпня, в УжНУ урочисто відкрили реконструйований спортмайданчик. Одразу після завершення урочистої частини, на новому спортивному комплексі провели змагання з міні-футболу. Випробувати якість проведених робіт та міцність штучного поля мали можливість команди-господаря – УжНУ, Генконсульства Угорщини в Ужгороді, Закарпатської облдержадміністрації та Банку ОТП.
    В дружній атмосфері матчі тривали близько двох годин і запам’яталися глядачам напругою та яскравими голами, а кінцевий результат був невідомий до останньої хвилини. Показово, що у футболках Генконсульства на газон виходили урядовий представник І.Грежа та Генконсул в Ужгороді Й.Бугайло і їхня гра не носила суто символічного змісту, хоча у швидкості дій на полі досвідчені урядовці дещо поступалися молодшим партнерам.
    За результатами проведеного турніру перемогу виборола команда Закарпатської ОДА. На другому місці - викладачі УжНУ, третє ж місце між собою розділили команди Генконсульства Угорщини та ОТП Банку.
    На врученні учасникам «Кубку Дружби» спортивних призів Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа ще раз наголосив, що Угорщина і надалі конкретними корками допомагатиме у розвитку нашого краю та університету зокрема, а ректор УжНУ Володимир Смоланка запропонував зробити цей турнір щорічним.
    Прес-служба УжНУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору