ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ПриватБанк на Закарпатті встановлює нові термінали

    20 квітня 2024 субота
    64 переглядів
    Ужгородський "Приватбанк" повідомляє...

    ПриватБанк щоразу розширює мережу терміналів самообслуговування для зручності здійснення банківських операцій.

    Зокрема, за останній період для закарпатців встановлено термінали у м. Мукачево та смт. Солотвино. Тепер клієнти зможуть здійснювати банківські операції не відвідуючи відділення.
    “Ми розширюємо мережу терміналів, щоб мешканці Закарпаття мали змогу в будь-який зручний для них час здійснити переказ коштів, поповнити мобільний телефон чи сплатити кредит", - розповідає заступник керівника напрямку розвитку банкоматної та термінальної мережі Західного ГРУ ПриватБанку Ігор Куч.
    Крім того, через термінали для клієнтів доступні й інші найпопулярніші банківські послуги. Наприклад, поповнення будь-яких карток ПриватБанку, оплата рахунків за Інтернет, телефон, телебачення, оплата комунальних послуг і штрафів ДАІ, переказ коштів на благодійність тощо.
    Платіжні термінали самообслуговування приймають платежі як готівкою, так і з пластикових карт. Клієнт самостійно може розібратися, як зробити необхідну операцію, за допомогою сенсорного екрану терміналу.
    Банківські операції стали ще доступнішими в Мукачеві, вул. Пушкіна, 14 (бістро “Щодня”) та смт. Солотвино, вул. Спортивна, 61 (“Міні-Маркет”)
    Наразі на Закарпатті працює 171 банкомат і 266 терміналів самообслуговування ПриватБанку.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору