ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як в Ужгороді відзначатимуть День Незалежності (ПЛАН ЗАХОДІВ)

    23 квітня 2024 вівторок
    46 переглядів
    День Незалежності в Ужгороді завершиться феєричним вогняним шоу.

    Святкування 25-ої річниці незалежної України в Ужгороді відбуватиметься гучно.

    Обласна державна адміністрація спільно з міською та обласною радами, Закарпатським народним хором підготували низку урочистих заходів. Розпочнуться вони із світанкової молитви за Україну із Закарпатським народним хором, яка відбудеться о 6-ій ранку на оглядовій площі Ужгородського замку.
    «Починаємо з молитви, а закінчуємо, коли сходить сонечко, а сонечко сходитиме о 6.37 хвилині, закінчуємо гімном України. Вперше в нашій акції будуть задіяні і дітки. О пів на 7-му у всіх церквах Ужгорода будуть лунати дзвони і хто не буде мати можливість рано піднятися і прийти до нас сюди ми запрошуємо хоча би послухати ті дзвони», — Наталія ПЕТІЙ-ПОТАПЧУК, художній керівник Закарпатського народного хору
    О 10.00 на площі Народній відбудеться пряма трансляція урочистостей з Києва з виступом Президента України та всеукраїнський флешмоб «Співаємо Державний гімн України». Також, як подарунок для містян, тут з’явиться бездротовий Wi-Fi-доступ до інтернету.
    «О 12-й годині буде урочисте відкриття оновленої дитячої залізниці, або малої залізниці, як її ще називають. Перший рейс поїде до Підзамкового парку, де продовжиться святкування концертом і урочистостями для дітей. Пізніше буде Парад вишиванок. Це о 15-й годині завершується конкурс вишиванок у парку Підзамковому і буде Парад вишиванок до площі Театральної, де почнеться вечірня розважальна програма о 18.30 святковим концертом аматорських колективів «Україна понад усе», — Олександр БІЛАК, заступник міського голови.
    В Ужгороді зазвучать урочисті фанфари з балкону ОДА на тему відомої пісні «Верховино, світку ти наш» у виконанні естрадно-духового оркестру обласної філармонії. Лунатимуть вони щодвігодини з 10-ої до 20-ї вечора. Паралельно відбуватимуться заходи у Боздоському парку, а також спортивні змагання.
    «Окремо будуть проводитися різні заходи спортивного характеру. Наприклад фінал дворового турніру з футболу в 7-й школі відбудеться о 20-й годині 24-го серпня. В цей час будуть проходити різні заходи і в парках Підзамковому та Боздоському. Тому всіх бажаючих запрошуємо долучитися до святкування 25-ї річниці Незалежності України», — Олександр БІЛАК, заступник міського голови
    Розважальна програма завершиться о 21.30 на площі Театральній феєричним вогняним шоу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору