ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачівські прикордонники під час спільного патрулювання з румунськими колегами завадили контрабанді цигарок

    24 квітня 2024 середа
    80 переглядів
    Мукачівський прикордонний загін повідомляє...

    Державна прикордонна служба України продовжує активну співпрацю із своїми європейськими колегами щодо виявлення та протидії проявам протиправної діяльності на кордоні.

    Так, учора ввечері, на українсько-румунській ділянці кордону, під час здійснення моніторингу , правоохоронцями відділу прикордонної служби «Ділове» спільно з румунськими колегами було припинено спробу контрабанди 19 пакунків тютюнових виробів. Отримавши інформацію про наявність поблизу держрубежу групи невідомих осіб, прикордонники негайно висунулись до місця ймовірного правопорушення. В результаті оперативних дій, на березі річки Тиса, за 35м до кордону, прикордонники виявили 6 пакунків замотаних в чорні поліетиленові пакети.
    Про знахідку відразу було проінформовано румунських колег. В ході подальших спільних пошуків, було виявлено ще 13 пакунків тютюнових виробів, які контрабандисти , утікаючи від правоохоронців, покинули біля кордону.
    Виявлений тютюн було доставлено до відділу прикордонної служби «Ділове». Наразі проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до протиправної діяльності на кордоні.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору