ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Опубліковані ставки ввізного мита України та ЄС на 2017 рік

    29 березня 2024 п'ятниця
    63 переглядів
    Прес-служба Мінекономрозвитку повідомляє...

    Мінекономрозвитку опублікувало рівні ставок увізного мита України та ЄС на 2017 рік. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

    Ставки застосовуватимуться у 2017 році до імпорту товарів походженням з ЄС у рамках вільної торгівлі між Україною та ЄС.
    Ставки увізного мита, які будуть застосовуватись у ЄС щодо товарів походженням з України, можна перевірити в режимі онлайн на сайті Європейської Комісії ExportHelpdesk у розділі My export після 1 січня 2017 року.
    Зважаючи на те, що протягом 2017 року щодо низки товарів і надалі діятиме режим GSP, Мінекономрозвитку також підготувало перелік товарів за кодами КН ЄС, ставки увізного мита по яких у 2017 році нижчі в рамках режиму GSP.
    Нагадаємо, для митного оформлення товарів у режимі вільної торгівлі необхідна наявність сертифікату перевезення товару EUR.1. З 1 січня 2016 року він видається митними органами ДФС безплатно.
    Для митного оформлення товарів у режимі GSP необхідна наявність сертифікату перевезення форми А, який видається Торгово-промисловою палатою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору