ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Загубив у Румунії – повернули на Закарпатті

    28 березня 2024 четвер
    76 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Житель Солотвина загубив у Румунії гаманець, в якому були гроші, дві банківські картки та дозвіл на спрощений перетин кордону...

    Румунські прикордонники передали знайдені речі в українське посольство, а ті – в поліцію Тячева. Правоохоронці віддали братові речі його сестрі в Солотвино. Жінка вдячна за допомогу.
    Нещодавно в Румунії, у місті Орадя було знайдено речі жителя Закарпаття. Це були дві банківські картки, 120 гривень та дозвіл на спрощений перетин кордону, який належав мешканця смт.Солотвино. Наш заробітчанин загубив у Румунії свій гаманець, через що не міг повернутися додому.
    Працівники прикордонної поліції Румунії передали знахідку до Посольства України в Румунії. Дозвіл на спрощений перетин кордону залишився у посольстві, а банківські картки та гроші передали до ГУНП в Закарпатській області.
    Віднайти власника загублених речей було доручено лейтенанту Тячівської поліції Василю Лавришину. Той впорався з цим за лічені години. Це був Василь Н., який проживає у Солотвині разом з сім’єю сестри Ганни, повідомили у відділі комунікації Закарпатської поліції.
    Оскільки сам чоловік залишається в Румунії, його речі поліцейський передав сестрі. Також повідомив, що дозвіл на спрощений перетин кордону знаходиться в українському посольстві, куди й має звернутись власник.
    - Коли ми довідались, що брат загубив документи, то дуже переживали. Адже без дозволу на спрощений перетин кордону його назад до України не впустили б. Тож ми вдячні всім, хто допоміг віднайти загублені речі й повернув їх братові, – каже пані Ганна.
    Рідні вже ближчим часом очікують на повернення Василя додому.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору