ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відкрили меморіальну дошку на честь загиблого героя АТО Юрія Біровчака (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    95 переглядів
    Ужгород. Меморіальна дошку на честь загиблого у зоні АТО Юрія Біровчака.

    У мікрорайоні "Доманинці".



    У мікрорайоні Доманинці у навчально-виховному комплексі «Гармонія» відкрили меморіальну дошку на честь загиблого у зоні АТО героя Юрія Біровчака, який був випускником цієї школи.


    «Сьогодні ми відкриваємо меморіальну дошку загиблому військовослужбовцю 53-ї окремої механізованої бригади, старшому солдату, Біровчаку Юрію Юрійовичу, який загинув у грудні 2015-го року. Ініціатива висувалася від ГО «Українська асоціація інвалідів АТО» в Закарпатській області», — Микола ЖУРАВЛЬОВ, військовий комісар Ужгорода


    Розпочався мітинг-реквієм гімном України, під час якого лунали постріли з рушниць. Честь відкрити дошку пошани надали учаснику бойових дій, майору Сергію Ленецькому.


    Ми сьогодні відкриваємо дошку пошани земляку, який не сидів вдома, не втікав від цих повісток. А виконав свій громадський обов’язок і був призваний на військову службу 6-ю хвилею мобілізації. І, як герой поклав своє життя за свободу та незалежність, за територіальну цілісність нашої країни», — Богдан АНДРІЇВ, міський голова Ужгорода


    Меморіальну дошку посвятили представники духовенства, після чого учні школи та усі охочі поклали до неї свічки та квіти.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору