ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті та в Карпатах сьогодні - дощ і мокрий сніг

    29 березня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Український гідрометцентр повідомляє...

    На решті українській території - без опадів.

    Протягом дня 6 жовтня українців очікує прохолодна погода переважно без опадів, повідомляє УНН з посиланням на Гідрометцентр України.
    “У східних та місцями у північних областях дощ, на Закарпатті та в Карпатах дощ і мокрий сніг, на решті території без опадів”, — повідомили українські синоптики.
    Повідомляється, що температура вночі 2-7° тепла (у більшості західних областей на поверхні ґрунту заморозки 0-3°), вдень 10-15° тепла, на Закарпатті 4-9°С.
    В той же час, у південній частині та східних областях вночі 8-13°, вдень 16-20°; на високогір’ї Карпат вночі 0-5° морозу, вдень 1-6° тепла.
    На більшій частині території України вночі та вранці місцями туман.

    Вночі погоду Закарпатської області продовжував обумовлювати фронт оклюзії. Випадали дощі, у горах мокрий сніг, на високогір'ї - сніг. На високогір'ї відмічались міцями туман та ожеледь. Кількість опадів 1-5мм, за даними г/п місцями в горах до 7 мм. Вітер південно-східний та південний 7-12, на високогір'ї подекуди пориви вітру до 16-20 м/с. Температура повітря 2-5° тепла, на високогір'ї 3-4° морозу.
    Вдень синоптична ситуація залишається без змін. Буде хмарно, часом дощ, в горах з мокрим снігом, на високогір'ї: сніг, місцями ожедедь та туман. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12, на високогір'ї місцями пориви вітру до 15-20 м/с. Температура повітря 2-7° тепла, на високогір'ї 1-4° морозу. Температура повітря по м.Ужгород 4-6° тепла.
    Автошляхи: часом дощ, в горах з мокрим снігом, на високогір'ї - сніг. На окремих ділянках гірських доріг ожеледиця. Видимість 4-6 км, в опадах 1-2 км.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору