ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ШОК! Працівниця моргу завагітніла від трупа (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    365 переглядів
    Це явище називається некpофілією.

    Як виявилося, це зовсім не нове явище!

    Воно називається некpофілією: чоловік або жінка пристрасно «бажають» тіло загиблої людини. Про це явище говорилося навіть у староєгипетських письменах, про це малювали різні картини.

    Найвідоміше зображення цього явища було відбито за часів цивілізації Моче в 100-му році до нашої ери. Некpофілія починається з незвичайного сексуального потягу, яке переростає в щось більш серйозне.

    Психіатрична бригада Джонатана Росмана і Ф. І. Резніка, докторів медичних наук, опублікували своє дослідження в 1989 році, заявивши, що головною мотивацією для подібної дії є наявність партнера, який не чинить опір!

    У деяких країнах, як Нова Зеландія, Південна Африка, Бразилія і Сполучене Королівство, є закони, що трактують заняття сексом з мерцем в якості злочину.

    Жінка з Лексінгтона, штат Міссурі, працювала в міському морзі. Фелісіті Мармадьюк ставилася до своєї роботи досить-таки серйозно і, здавалося, не було ніяких проблем. Згодом у цієї жінки з'явився потяг до трупів, що знаходяться в її відділенні!

    Вона почала задовольняти свої бажання, займаючись сексом з мертвими чоловіками. Одного разу цій жінці шалено сподобався труп одного чоловіка. Вона почала пoлoвиe статеві стосунки з 38-річним небіжчиком прямо на столі для огляду. Вона виявила, що у трупа почалася посмертна еpeкція. Жінка вирішила «осідлати» мерця.

    Пізніше вона зізналася, що зазнала потужного оргазму під час цього статевого акту. Через пару тижнів жінка помітила, що вона пропустила місячні. З жахом, вона зробила тест на вагітність - і той виявився позитивним! Фелісіті була впевнена, що за весь цей період у неї не було інших сексуальних стосунків.

    Жінка зізналася своєму гінекологу, що мертвий чоловік - був єдиним, з ким вона мала якісь зв'язки. Лікар повідомив про це в поліцію. Жінка в той же день була заарештована.

    Суд засудив Мармадьюк до штрафу в розмірі 250000 доларів. Їй було пред'явлено звинувачення в оскверненні мертвого тіла і в нeкpoфілії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору