ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатець завдав своїй жінці такі удари по голові, які стали несумісні з життям...

    29 березня 2024 п'ятниця
    33 переглядів
    Головне управління Нацполіції у Закарпатській області повідомляє...

    Про смерть 29-річної жительки Сваляви до поліції повідомили медики. Під час поверхневого огляду ознак насильницької смерті на тілі жінки не було виявлено.

    Однак судмедекспертиза засвідчила, що жінка померла внаслідок забою головного мозку та крововиливу, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області.
    Як встановили правоохоронці, ввечері між подружжям виник сімейний конфлікт, під час якого чоловік кілька разів ударив дружину в голову. Жінка впала на підлогу. Чоловік переніс її на ліжко та пішов спати до іншої кімнати. Прокинувшись серед ночі, пішов подивитися, чи все з нею гаразд. Однак жінка вже не дихала.
    Правоохоронці затримали чоловіка. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
    – За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник слідчого відділення Мукачівської районної поліції Павло Гиндрюк . – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору