ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шок! Тіло культуристки: ні краплі жиру? (ФОТО, ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    29 переглядів
    Культуризм. Люди люблять всякі крайнощі і надмірності...

    Культуристка демонструє тіло, в якому немає ні краплі жиру. Тільки подивіться на ці форми!



    Визнай – люди люблять всякі крайнощі і надмірності. Люблять тому, що це дає їм перевагу над іншими, тому що це аспект, який піднімає їх на більш високий щабель в суспільстві, включає так звані соціальні ліфти, здатні стрімко підняти і підкреслити їхню індивідуальність. Вони свідомо над цим працюють.


    Хтось все життя вчиться, отримуючи одну освіту за іншою, хтось в якості найманця вбиває людей в далекій країні, хтось коле ботокс прямо в свій високий лоб. Ну а хтось несамовито «качає булочки», як ця дівчина, яка через свої форми потрапила під перехресний вогонь інтернет-експертів.


    Спортсменка з нульовим вмістом жиру продемонструвала своє «знежирене» тіло суспільству, чим несподівано налякала деяку його частину. Ця частина вважала, що жінка не зовсім здорова, тому що не буває так, щоб в людському організмі абсолютно не було жиру. Однак враження дамочка справляє саме таке.


    У той час, як могутня незнайомка демонструє кам’яний біцепс і інші рельєфи на тлі тренажерів, деякі користувачі припускають, що вона піддала себе на серйозну небезпеку, повністю позбавившись від жиру. Здається, це результат так званого «сушіння».


    Інші прямо говорять, що результат їм не подобається, оскільки вона зовсім «суха», «її тіло постраждало», «вона довела себе» тощо. Однак є й такі, які підтримують наполегливу дівчину: «Якщо вона щаслива, то хто я такий, щоб радити їй?»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору