ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська поліція затримала "озброєного" Тараса Деяка (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    65 переглядів
    Керівник військово-патріотичної організації "Карпатська Січ" Тарас Деяк

    У Нижніх Воротах затримали Тараса Деяка. Алла Хаятова переконує, що через макет зброї, котру він віз на урок

    Керівника військово-патріотичної організації "Карпатська Січ", відомого в області і за межами громадського діяча Тараса Деяка, сьогодні, 9 грудня, близько 7:30 затримали працівники патрульної поліції у Нижніх Воротах разом з двома товаришами.
    Про це Алла Хаятова зазначає на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.
    "Тарас з побратимами їхав зустрічати полеглого добровольця – Михайла Покидченка "Малого" в Нижніх Воротах, аби доправити для прощання і похорону в Мукачево. На самому пості у хлопців зламався автомобіль (схоже, "згоріла" проводка). Коли з’ясовували справи з авто, поліцейські побачили в багажнику машини "предмети, схожі на зброю". В автомобілі дійсно були макети, котрі хлопці везли з собою для показу в школах на уроках патріотичного виховання – сьогодні такий запланований у Сваляві, цілком офіційно, як і ті, котрі "січовики" регулярно проводять у навчальних закладах області на запрошення шкіл і під кураторством відділу освіти. Втім, цих пояснень виявилося замало і хлопців полісмени везуть в обласний центр", – зазначає пані Алла у соцмережі.
    "Особливого цинізму додає те, що затримали Тараса і друзів саме в Нижніх Воротах, де був основний блок-пост "Ведмежої блокади", одним з організаторів якої і був Деяк. А найгірше, що через цей незрозумілий інцидент хлопці – до слова, фронтовики, учасники російсько-української війни – не зможуть, найвірогідніше, взяти участь у прощанні з полеглим побратимом-добровольцем, як планували", – додала Хаятова.
    2983-3.png
    2983-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору