ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дислокацію спортмайданчиків погодили на профільній комісії Закарпатської облради (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    68 переглядів
    Прес-служба Закарпатської облради повідомляє...

    У вівторок, 20 грудня, у Закарпатській облраді відбулося засідання комісії з питань освіти з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики, яку очолює Ільдіка Орос.

    У роботі комісії також взяв участь перший заступник голови облради Йосип Борто.

    Найперше комісія розглянула профільні питання, які вносяться на розгляд сесії облради, але потребували доопрацювання, та листи і матеріали, що надійшли на її адресу. Серед них - про Програму діяльності Закарпатського регіонального відділення Пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України» та затвердження Положень і Статутів обласних закладів культури. Після обговорення цих питань комісія рекомендувала їх до розгляду на сесії облради.

    У частині «Листи і звернення до профільної комісії» особливо жваво депутати оговорили лист управління молоді і спорту ОДА щодо погодження дислокації спортивних майданчиків. Як інформував начальник управління Віталій Ерфан, за новою профільною Регіональною програмою Спортивний майданчик на 2016-2020 роки», схваленою обласною радою, є вільні залишки бюджетних коштів.
    3139-1_0.jpg
    - Ми вийшли на новий рівень пропаганди здорового способу життя на свіжому повітрі, відомий як Workout. Іншими словами, воркаут - на сьогодні популярний масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою на турніку та брусах в шкільних дворах, парках, спортивних площадках в міській забудові. Тож, за кошти залишку маємо змогу придбати три такі спортмайданчики для територій, які готові облаштувати відповідну основу, - розповів Віталій Ерфан. За словами посадовця, одна така станція коштує близько 43 тис грн.

    З відповідними клопотаннями про готовність облаштувати таку основу звернулися директор Закарпатської обласної дитячо-юнацької школи, голова Чепівської сільської ради Виноградівського району для навчально-виховного комплексу «Чепівська ЗОШ В-ІІІ ст.», а також нардеп Валерій Лунченко і Хустський міський голова для центрального міського парку ім.Героїв Майдану.

    Комісія погодила таку дислокацію, уважно розглянула листи-відповіді від державних установ краю тощо.

    Прес-служба Закарпатської облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору