ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройшов семінар для працівників кадрової служби лісового господарства Закарпаття

    20 квітня 2024 субота
    91 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    20 грудня в конференц-залі Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбувся семінар з працівниками відповідальними за організацію роботи з персоналом підпорядкованих держлісгоспів.

    Захід проводився з метою вдосконалення роботи з кадрового забезпечення. Зі вступним словом звернувся до присутніх начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга, який відзначив важливість таких навчальних семінарів , які є запорукою успішної роботи всієї лісової галузі краю.

    Завідувач сектором кадрової, юридичної роботи, діловодства та контролю Тетяна Бібен під час проходження семінару доповіла про стан роботи з кадрового забезпечення лісогосподарських підприємств та про зміни в законодавчій базі, котрі стосуються роботи працівників кадрових служб, довела до учасників семінару інформацію щодо особливостей заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

    Даний захід пройшов досить продуктивно, під час семінару кадровики активно обговорювали практичні питання, які виникали під час робочого процесу.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ
    3148-1.jpg
    3148-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору