ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гройсман жорстко пригрозив бізнесу: Будемо брати кожного в розрізі

    28 березня 2024 четвер
    63 переглядів
    Будуть штрафувати роботодавців, заявив Гройсман

    У разі виявлення фактів порушення українськими роботодавцями трудового законодавства з метою ухилення від виплати співробітникам мінімальної заробітної плати в 3200 грн, їм загрожують штрафи в розмірах сотень тисяч гривень.

    Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає прес-служба уряду.

    За його словами, такі жорсткі заходи будуть застосовуватися в тому випадку, якщо в результаті перевірок виявиться невідповідність між прописаним в документах і реальним видом робочого часу працівника, а також інші факти, що підтверджують приховування правдивої інформації роботодавцем.

    "Кілька місяців ми будемо серйозно працювати над тим, щоб моніторити ситуацію. У нас є достатньо аналітики: братимемо в розрізі кожного району міста і так далі бачити, яка була і стала зайнятість, повна - неповна, які причини. Ми це все будемо аналізувати і потім "з інтелектом" працювати з тими, хто порушує закон ", - попередив прем'єр-міністр.

    Гройсман також підкреслив, що на будь-які порушення з боку роботодавців співробітники можуть поскаржитися, звернувшись до органів місцевого самоврядування або органів влади обласного рівня.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости