ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Снігопади й мороз дивують не тільки українців!

    28 березня 2024 четвер
    71 переглядів
    Складні погодні умови протримаються у Європі і в другий день Різдва.

    Сильні снігопади та зниження температури, що спостерігалися у різних країнах Європи у суботу на Різдво, спричинили людські жертви.

    Складні погодні умови, як очікується, протримаються протягом усіх вихідних. У Польщі протягом останніх днів внаслідок сильного морозу зафіксували 10 смертей.

    Температура у країні в суботу подекуди впала нижче 20 градусів та, за прогнозами, надалі знизиться протягом ночі. У Бельгії одна людина загинула в результаті ДТП на слизькій дорозі. За даними медіа, в Італії від низьких температур загинули шестеро безпритульних.

    Також в Італії сильні снігопади та вітри призвели до перенаправлення авіарейсів, закриття доріг, відкладення поромів та скасування потягів. Як повідомляється, деякі школи у південних частинах Італії у понеділок будуть закриті. У другому найбільшому місті Греції Салоніках температура опустилась до мінус 7 градусів за Цельсієм та, за прогнозами, опуститься до мінус 10 у неділю. На кількох грецьких островах, відомих своєю теплою та сонячною погодою, випав сніг та фіксувалася мінусова температура.

    За даними голландського видання NOS, у Нідерландах ожеледиця призвела до близько 350 аварій.

    Транспортні служби радять не виїжджати на дорогу без необхідності. На деяких автострадах швидкість руху обмежена до 50 км на годину. В міжнародному аеропорту “Схіпхол” попередили про можливі затримки та скасування рейсів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору