ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сексуальність цієї дівчини надзвичайно заводить сильну стать — б’є чоловіків "куди треба"! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    Нова фігура молодшої з сестер Кардаш'ян вбиває чоловіків наповал!

    Зокрема, у неї з'явилися округлості там, де їх раніше і не спостерігалося.

    За останні пару років зовнішність молодшої з сестер Кардаш'ян-Дженнер зазнала великих змін. 19-річна Кайлі збільшила губи, змінила форму брів, стала носити інший макіяж. Загалом, кардинальним чином змінилася. Що ж стосується фігури? Вона теж стала дещо іншою: з'явилися округлості там, де їх раніше не спостерігалося. Поки одні впевнені, що Кайлі просто переросла період аморфного підлітка і стала жінкою, інші наполягають на тому, що без візиту до пластичного хірурга не обійшлося.

    Видання "Hollywoodlife" попросило прокоментувати ситуацію до фахівців. І думки розділилися. Доктор Кац з клініки косметології, наприклад, стверджує, що справа в типі фігури Кайлі. Вона грушоподібна, а значить, нижня частина тіла завжди буде "важчою". І хоча лікар не знайшов особливої різниці в фотографіях Кайлі 2015-го і 2017 року років, він не заперечує, що дівчина могла звернутися до хірурга, щоб звузити талію з метою акцентувати таким чином увагу на попі. Інший же фахівець упевнений – в попі у Кайлі силікон.

    "Безумовно, форми Кайлі – результат роботи пластичного хірурга, треба відзначити, справжнього майстра. Дієта і спорт, звичайно, здатні змінити форми, але тоді маса набирається по всьому тілу, а не на його окремій ділянці. Безумовно, у Кайлі силіконові імпланти", – каже доктор Бек, який представляє іншу лос-анджелеську клініку. До речі, не тільки попа Дженнер-молодшої цікавить її фанатів, але і груди. Справа в тому, що раніше дівчина була володаркою впевненого другого розміру, який перед новорічними святами трансформувався в третій, який прагне до четвертого.
    3422-12.jpg
    3422-13.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору