ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як зустрічати Китайський Новий рік Півня 2017 року?

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    Китайський Новий рік стартує 28 січня.

    Китайський Новий рік зустрічається трохи пізніше, ніж прийнятий у всьому світі цивільний Новий рік. Китайський Новий рік святкується в день другого Молодика після зимового сонцестояння.

    28 січня 2017 року 3:06 (GMT +3) разом з Молодиком почнеться Китайський Новий рік Півня 2017. Саме починаючи з цього моменту можна буде вважати символом року і впливовим знаком Китайського гороскопу Червоного Вогненного Півня. З ним пов'язаний Гороскоп на 2017 рік по знаках Зодіаку і за роком народження і саме Вогняний Півень буде впливати на наше життя протягом всього року.

    У Китаї традиційно розпочнеться масове гуляння та веселощі, яке триватиме 15 днів. За традицією святкування завершить великий Фестиваль китайських ліхтарів.

    Коли і як зустрічати Китайський Новий рік Півня 2017?

    28 січня 2017 року день Нового місяця прийнято зустрічати Китайський Новий рік. До початку Нового року потрібно прибрати і прикрасити будинок, підготувати святкову їжу, подарунки, а також купити нові речі. У Китаї на Новий рік прийнято купувати нове взуття та одяг.

    Цей Новий рік найкраще зустріти в колі сім'ї, адже Півень шанує сімейні традиції і цінності. У цей день важливо бути разом зі своїми близькими, щоб всі непорозуміння залишилися в минулому.

    Колір року Півня 2017

    У рік Півня найсимволічнішим кольором є червоний, після нього йдуть жовтий, зелений, блакитний. Півень любить строкаті, різнокольорові гами, але саме червоний є оберегом від злих сил.

    Що одягнути на зустріч Нового року Півня?

    На Новий рік 2017 важливо підібрати одяг з натуральних матеріалів. Жінкам краще одяг асиметричної форми, чоловіки ж повинні вибрати щось елегантне. Зустрічаючи Китайський Новий рік Півня 2017, жінкам важливо підкреслити свою жіночність, а чоловікам - мужність.

    Як прикрасити будинок і ялинку на Китайський Новий рік Півня 2017?

    Будинок найкраще прикрасити сувенірами та атрибутикою з натуральних матеріалів, на стіл можна покласти скатертина з льону, а також прикрасити його статуетками-півниками. Ялинку найкраще прикрасити в червоних тонах. Але чим строкатіше і яскравіше буде ялинка в 2017 році, тим краще.

    Які подарунки вибрати на Новий рік Півня 2017?

    Всі подарунки на Новий рік Півня повинні бути ретельно підібраними і обов'язково корисними. Не варто дарувати безглузді речі і необдумані подарунки.

    Що приготувати на Китайський Новий рік Півня 2017?

    На новорічному столі в 2017 році обов'язково повинно бути багато свіжих салатів, фрукти, домашня випічка. Можна сервірувати стіл в сільському стилі, подаючи страви в глиняному посуді і на дерев'яних підставках. Вогняний Півень любить натуральні матеріали і скромність в сервіровці столу. У всьому повинна бути щедрість, акуратність і старанність.

    Гороскоп на рік Червоного Півня 2017

    Рік Червоного Вогненного Півня 2017 буде пов'язаний з оновленням, початком чогось нового, змінами. В цей рік можна починати нові проекти, змінювати життя, вид діяльності, вносити зміни в особистому житті. Сприятливо одружитися, чекати поповнення в сім'ю, заводити стосунки.

    Для всіх цей рік стане переломним: життя багатьох людей перевернеться в зовсім іншу сторону. Для чесних, працьовитих і цілеспрямованих особистостей рік Вогняного Червоного Півня стане роком успіху і удачі.

    Цього року всім людям доведеться повчитися йти на компроміси, вирішувати питання мирним шляхом, домовлятися і довіряти.

    У відносинах великий акцент буде зроблений на рівність партнерів і їх незалежності один від одного.

    Рік Півня 2017 - найкращий час для наведення краси і оновлення гардеробу.

    У 2017 році доведеться багато працювати і бути старанними в роботі, адже Півень не любить і не заохочує ледарів. Працювати буде важко, але будь-яка праця принесе гарні плоди.

    Не можна в рік Півня смітити грошима, бути неекономними.

    2017 рік - найкращий час для початку нових справ, проектів, планів. Це рік сміливців, цілеспрямованих ризикованих людей.

    Провернути аферу в 2017 році не вийде, а ось заробити чесним шляхом - ще й як.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору