ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Автодорога Мукачево-Львів заблокована сніговими заметами

    28 березня 2024 четвер
    50 переглядів
    Рух транспорту через негоду обмежено на Закарпатті, Одещині та Херсонщині

    У зв’язку з складними погодними умовами, снігопадами та хуртовинами в Одеській, Херсонській та Закарпатській областях введені обмеження для руху транспорту.

    Про це повідомили у прес-службі Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.
    Зокрема, в Одеській області закритий рух для всіх категорій транспорту на автодорогах:М-15 “Одеса-Рені, з 116 (смт. Сарата) до 306 км та для великовагового транспорту: М-13 “Кіровоград-Платонове” , км 157- км 254.
    Також залишається закритим рух для всіх видів транспортних засобів на деяких дорогах державного значення та на всіх дорогах місцевого значення, які пролягають територією Арцизького, Біляївського,Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів.
    Водночас, у Херсонській області заборонено в’їзд вантажних, великовагових та великогабаритних авто до м.Херсон до 12:00год. 12.01.2017р.
    В Закарпатській області з 8:30 год. введено обмеження руху для великовагових авто на автодорозі Н-09 Мукачево-Рахів-Рогатин-Львів в межах Закарпатської області.
    У відомстві зазначили, що на автодорогах державного значення діють спеціально обладнані майданчики для відстою транспорту.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору