ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ляшко: Тимошенко мовчить, тому що їй страшно щось сказати

    28 березня 2024 четвер
    85 переглядів
    Гучна заява Ляшко щодо Тимошенко

    Олег Ляшко на своїй сторінці в Фейсбуці прокоментував недавній скандал, що вибухнув навколо депутата від «Батьківщини» Олександра Бабата і повне мовчання з цього приводу Юлії Тимошенко, - передає replyua.net.

    Ляшко повідомляє: «У той час, коли ЗМІ пишуть, що народний депутат України від фракції« Батьківщина »перевозив труп в своєму авто, Юлія Тимошенко мовчить, немов набравши в рот води. Хоча сто відсотків, вона все знає про цю історію. Все як завжди..."

    Як повідомлялося раніше, депутат Верховної Ради України Андрій Лозовий сьогодні на своїй сторінці в Фейсбуці писав про історію, гідної Альфреда Хічкока - в грудні 2016 року в Рівному пропав труп. Йдеться про тіло 35-річного Андрія Артвінского, який пропав без вісті. Він працював на будівництві торгового центру «Арена», остаточним бенефіціаром якого є Олександр Бабат. Родичі зниклого повідомили, що депутат заплатив їм сумарно більше 200 000 гривень за їхнє мовчання. В результаті тіло Артвінского було знайдено в лісопосадці. За версією слідства, він загинув на будівельному об'єкті через недотримання підрядником вимог безпеки - будівництво проводилося в умовах, небезпечних для життя і здоров'я робітників.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору