ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У власній хатині на Закарпатті замерзла 55-річна жінка

    16 квітня 2024 вівторок
    66 переглядів
    Свалявщина. У Дусині у власній хаті замерзла жінка

    У селі Дусино на Свалявщині.

    За неповні два тижні у цьому селі вже померло троє людей, а зимові "лелеки" за цей час до молодих сімей ще не принесли жодної дитинки
    Село Дусино – передгірський населений пункт Свалявщини, в якому мешкає 1672 людей. Так написано у Вікіпедії. Однак за перші тижні 2017 року ця кількість зменшилася ще на трьох осіб. На вулиці Зоряній не стало 88-річної Гафії Білас, її поховали в неділю. Дітей не мала. У центральній частині Дусина помер 70-літній Семен Ковач, якого землі "віддали" у середу. Два його сини з родинами живуть на Тернопіллі. А в Потоці, як не прикро про це писати, замерзла 55-річна Тетяна З. (у дівоцтві Ільницька). Така смерть від переохолодження й не дивна, адже у цих краях ночами стояли вже надто тріскучі морози – 20-22 градуси. Тож коли цю слабеньку жінку кілька днів не бачили на обійсті, чесні та порядні сусіди забили на сполох. І не безпідставно, адже Тетяна, як виявилося, замерзла від холоду у власному будинку.
    – Зважаючи на таке повідомлення, у середу зранку на обійстя навідалися голова сільради Роман Годя та працівники районного відділення поліції, – розповідають про цю жахливу сільську згідку мешканці Дусина. – Разом зі свідками вони довго грюкали у двері, але ніхто з-середини не відкривав. Відтак прийняли рішення їх зламати. Коли увійшли до однієї з холоднющих кімнат – були ошелешені: на підлозі нерухомо лежало тіло ґаздині. Голову, обличчя та руки вже погризли миші й пацюки, інші частини трупа також були частково поїдені. Звісно, слабаки на таке не могли навіть дивитися.
    Відтак після відповідного огляду місця події тіло жінки доправили у Свалявську трупарню. Ховатимуть "замерзлу" дусинчанку у суботу, адже чекають на її сина та доньку, які перебувають далеко від рідної хати та додому добратися швидше ніяк не зможуть. Труна, найімовірніше, буде закритою. До речі, покійна мала дуже красиву сестру Наталію, 1959 р. н., яка тепер живе у місті Богуслав на Київщині. На жаль, останнім часом недужає. Обидві сестри, як свого часу і їхня мати пані Ганна, після навчання у Дусинській середній школі здобули торговельну освіту. Однак старша Наталія нею скористалася сповна, а молодша Тетяна – не зовсім.
    Михайло ПАПІШ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору