ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатській Рахівщині зійшли 3 снігові лавини

    28 березня 2024 четвер
    93 переглядів
    Закарпаття: на всіх дорогах краю заборонено рух вантажівок.

    Закарпатські рятувальники оприлюднили оперативну інформацію про наслідки снігопаду на Закарпатті. Так, станом на 9.00 14 січня, на всіх дорогах краю заборонено рух вантажівок.

    Про це повідомляє ДСНС у Закарпатській області.

    За добу зі снігових наметів було врятовано 64 людини на 48 автомобілях. Найнапруженіша ситуація - у Рахівському районі. Тут протягом ночі 14 січня на дорогу у селі Ділове зійшло дві лавини. Ще одна лавина зійшла у селі Костилівка. На щастя, обійшлося без жертв.

    Внаслідок негоди знеструмлено 11 сіл у Свалявському, 8 сіл у Великоберезнянському та 5 сіл у Перечинському районах.

    Тимчасом ужгородська мерія не справляється зі снігом. До розчищення снігових заметів в обласному центрі долучаться близько 120 військовослужбовців та дві одиниці їхньої техніки.

    Складна ситуація на Воловеччині. Частина районного центру - без електропостачання, а на серпантині біля Воловця застряг рейсовий автобус з пасажирами.

    Сьогодні ж о 6 ранку зупинилася "електричка" Сянки-Мукачево - спрацювала автоматика. Зараз рух потягу відновлено. На трасі "Мукачево-Рогатин" біля села Ділове, де вранці зійшли три лавини, проїзд забезпечено однією смугою.

    Станом на 12.30 14 січня без електропостачання залишилися частина Великоберезнянщини (з районним центром) та Перечинщини. Мокрий сніг обірвав дві високовольтні ЛЕП.

    Сидять без світла мешканці та гості Свалявського району. Тут внаслідок падіння дерев знеструмлені санаторії та гірськолижні бази.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору