ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві з наркотиками затримала краянина, який переховувався від суду

    23 квітня 2024 вівторок
    45 переглядів
    Мукачево. Кримінальні новини

    Співробітники Мукачівського відділу поліції розшукали чоловіка, який переховувався від суду, при ньому були виявлені наркотичні речовини.

    26-річний мукачівець аби уникнути відповідальності переховувався від апеляційного суду, але співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу знайшли розшукуваного і виявили у нього наркотики. Наразі чоловіка затримано.
    Мукачівець був оголошений апеляційним судом у розшук за скоєння крадіжки, але він не з'являвся на судові засідання. Чоловік переховувався у Львівській області, додому повертатися боявся, оскільки за скоєння злочину йому загрожувало ув'язнення.
    Відшукали втікача співробітники кримінальноі поліції Мукачева за місцем його проживання. Крім цього, в ході огляду помешкання у квартирі розшукуваного, правоохоронці в одній із кімнат на шафі виявили поліетиленовий та паперовий згортки в яких містились речовини, які зовні схожі на наркотики, вагою понад 7 грамів. Господар пояснив, що дані речовини він купив у Львові для власного вжитку.
    Дані речовини направлені на експертизу. В даному випадку в діях мукачівця вбачається склад кримінального правопорушення передбачений статтею 309 Кримінального кодексу Украіни, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту.
    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору