ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Cвій бізнес закриють більше 20-ти тисяч закарпатців

    29 березня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    Працездатні українці збирають чемодани і тікають з держави.

    Обіцяне перед виборами Президентом України Петром Порошенко життя по- новому приносить свої «реальні» плоди.

    За неофіційною інформацією, яку ми отримали від державних реєстраторів, у найближчий час на Закарпатті, більше 20-ти тисяч закарпатців закриють свій бізнес, відповідно всі вони підуть на біржу праці так, як офіційно стануть безробітними.
    За офіційною інформацією на Україні тільки за останній місяць минулого року, близько 130 тисяч українців вже закрили свої справи.
    Проблемою закриття бізнесу є те, що багато українців,які мають реєстрацію підприємця, знаходяться за межами України. Багато з них працюють, там нелегально і повернутися додому, щоб самим закрити бізнес не можуть так, як зразу отримають так званого «медведика» та заборону на в’їзд в ЄС за прострочені терміни перебування.
    В даному випадку можна закрити бізнес за допомогою засвідчених нотаріусами довіреностей, але будучи на нелегальному положенні багато заробітчан до них звернутися не можуть.
    Щоб вирішити цю проблему потрібно спростити умови закриття підприємницької діяльності і на основі електронного листа-заяви її зупиняти.
    Нагадаємо, що на Україні введені нові зміни до податкових законів згідно яких не залежно працюєш ти або ні потрібно платити податки.
    Що ж життя по – новому продовжується, що ще чекати народу від дій Уряду та Президента сказати важко, але чогось доброго вже ніхто не чекає.
    Працездатні українці збирають чемодани і тікають з держави.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору