ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті з візитом перебуває Уповноважений Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини (ФОТО, ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    73 переглядів
    Ужгород. Геннадій Москаль і Ференц Колмар.

    Уповноважений Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини з питань розвитку суспільства Ференц Колмар, у понеділок, 16 січня, провів зустріч з головою ОДА Геннадієм Москалем.



    Посадовець сусідньої країни відвідав Закарпаття в рамках підготовки засідання українсько-угорської двосторонньої комісії, яку планують провести найближчим часом.


    "Протягом останніх років не відбувалось жодних зустрічей та засідань українсько-угорської міжурядової комісії з питань забезпечення прав національних меншин, – констатував Ференц Колмар. – Зараз ми працюємо над тим, аби це виправити та надати роботі в цьому напрямку нової динаміки. Адже за цей час накопичилося багато питань для обговорення".


    Уповноважений Міністра Угорщини також висловив вдячність керівнику краю за розуміння та відкритість у вирішенні питань угорців, які проживають на Закарпатті.


    У рамках візиту, Ференц Колмар відвідає також Берегівщину. У планах, зокрема, зустріч з керівництвом Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці.


    3606-1.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору