ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прогноз для України на 2017 рік від астролога Сергія Логінова

    19 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Сергій Логінов: В Україні настає певна перебудова

    За його прогнозом, в Україні настає певна перебудова, яка триватиме весь рік

    Відомий астролог Сергій Логінов склав прогноз для України на 2017 рік. За його даними, настає певна перебудова, яка триватиме весь рік, передає Ukr.Media.

    - Вирулювати доведеться вже пізніше, а зараз ламати. Це тема року, - вважає астролог.

    В Україні з'явиться нова коаліція. Середина січня в Україні буде гарною і гармонійною. У Порошенка взагалі до весни природна гармонія – в цілому, але і подієво в січні позитивно.

    А у Путіна в той же час будуть проблеми з грошима і викриття, санкції.

    - Цієї зими Україна чітко переграє Росію. Тибунали і викриття – ось запах для Путіна, а для України все добре, - зазначив Логінов.

    З лютого Україна починає перехід в режим "невидимості", або якогось "примусу". Не виключено якийсь примус з боку далекого закордону. Держава як би невидима. Весь рік України буде переходити в цей, сказати, "молитовний режим безособовості". І пару років у ньому побуде. Таємні спецслужби рулити можуть.

    13 лютого настане перший пік другого року української перебудови.

    - Аромат зламу, зради, безвиході, старе треба спалювати. Для бізнесмена це період, коли виявляється, що його продукція неконкурентоспроможна і нікуди не годиться, і належить розробка нової повної лінійки асортименту. Для держави так само, але схоже і на кризу верховної влади. У Порошенка в цей час гармонія та вдача, значить криза не в нього, але і парламентом не пахне, значить це кабінет міністрів. Або, ще підказують, потужна сила є така – МВС. Тут теж чогось може важливе зламатися. Викриттями пахне для України виразності. У січні пік у Кримдриста, а в лютому в України. Шукайте явища десь в області верховної влади, але майте на увазі, що у Порошенка удача, - зазначив провісник.

    Наприкінці лютого він бачить, що Порошенко може влаштувати різкий поворот для народу України. Різкі дії.

    Кінець березня – народ України налітає на труднощі. Величезні важкі труднощі, пережиті емоційно. Одночасно потужні явища у Росії – дві країни можуть бути пов'язані подіями з-за скупчення явищ в кінці березня.

    Друга половина березня 2017 року для України дуже важлива. Потужні явища, як гармонійні, так і важкі, Порошенко активно задіяний. Близько 25 березня будуть дуже жорсткі події.

    - Це досить показовий період для України, шкода що народу нелегко. Активна тема суперництва, народ України з ким-то чітко змагається, але не як доблесть / енергія, а як тягар і необхідність тягнути тривалі програми. Одночасно у Порошенка пік "структурної непонятки". Це дуже цікаво, так як всю зиму він був "на коні", а по весні, штоль, розгубиться чуйний, - зазначає астролог.

    Не виключив він зустріч Порошенка з Путіним, взагалі якісь важливі зустрічі, і якщо так, наслідки будуть дуже виразні.

    Перша половина весни - розчаровують елементи для України у зв'язку з валютними курсами. То банки, валюта. Треба очищати фінансову систему України.

    12 квітня плюс мінус пару днів подія-клацання – може бути пов'язано з Верховною Радою. Також з профспілками, якщо вони якусь роль грають. З якимись об'єднаннями людей. Незрозумілою доброти подія, якесь знакове, може бути пов'язано з цифрами, "знаковими паперами", ну хоча б символічними заявами.

    - Порошенко весь квітень нервовий. В кінці квітня в Україні формується якась то закладка на майбутнє, то цілепокладання, ймовірно в тому числі й по валютних систем, - прогнозує Логінов.

    Також астролог бачить у Порошенка дуже потужну подію, річного масштабу з піком на 8 травня. Це дуже значуща екстремальна поїздка, може бути пов'язано і з валютою, пахне або грошима, або екстримом. Поїздка-екстрім-гроші, в цьому дусі.

    Кінець травня для України буде гармонійним, але всього пару тижнів.

    На початку червня для українського народу якийсь парадоксальний глухий кут, але з запахом протиборства або суперництва, можливо це пов'язано з Росією.

    - Невелике, але дивне явище. Відтінок подвійності бачу. І труднощі – у військовій чи фінансовій сфері. Одночасно у Порошенка подія, пов'язана з гармонією, - зазначив він.

    Десь у червні у Саакашвілі то критичне переміщення, то екстрим, то фінансовий екстрим. Потім він оголосить велику війну своїм супротивникам.

    - У Саакашвілі в червні важливі переміщення, або небезпечні, або переломні, або пов'язані з грошима, або все перераховане відразу. І далі, до кінця червня, він повноцінно сходить з розуму, - передбачає Сергій Логінов.

    Десь після 22 червня Саакашвілі зробить агресивний випад у бік Порошенко, останньому буде неприємно емоційно.

    30 червня другий пік другого року великої української перебудови. Зірки продовжують доламивать старе, віджиле, активізується Саакашвілі.

    Початок липня 2017 року щось може статися з Кримом.

    У липні в Україні затишшя, а у Порошенка - гармонія.

    У серпні в Україні як і раніше затишшя, а у Порошенка навпаки, напруження, дискомфорт, може бути проблеми зі здоров'ям.

    На початку вересня для України - гармонізація. Можливо прийняття нових законів, труднощі розсмоктуються, народу чекають гарні новини.

    Тим часом в Росії очікуються зміни. Старіючий Путін втрачає силу, ймовірно сильніше хворіє.

    Знову активізується Саакашвілі, він несе щось нове і дуже прогресивне.

    19 вересня 2017 плюс-мінус день в Україні подія-клацання, пов'язане з таємницею або дальньним закордоном. Не виключено, що причетний буде Саакашвілі, так як у нього якраз пік буйства.

    9 жовтня астролог бачить якусь критичну подію, пов'язану з Путіним.

    13 жовтня плюс-мінус місяць - гармонійна подія в масштабах України, але на перевибори парламенту не дуже схоже, а от "нова коаліція" - запросто. Причому Порошенко теж задіяний і теж гармонійно.

    - З підказки київських політологів сміливо і впевнено передбачаємо створення нової коаліції або оновлення старої, де у Порошенка буде добра гармонійна роль, або як-то в цілому він вдало до явища приклеїться, - вважає Логінов.

    У середині жовтня простраивается якийсь шлях для народу. Нарешті в українського народу формується загальне бачення майбутнє, вважає астролог.

    В районі 21 жовтня 2017 року чекає дуже знакова подія-символ, явище, яке струсоне підвалини держави.

    - Не виключена тема території країни і тема військового суперника... допускаю перевибори парламенту в жовтні, - розповідає астролог.

    Також він каже, що цієї осені Михайло Саакшвілі прорветься в парламент.

    Жовтень дуже доленосний для України. Далі - по-іншому.

    В кінці жовтня - початку листопада 2017 року Україна дуже здорово виграє у Росії.

    Середина листопада-2017 - потужне доленосне зміна "фундаменту" Саакашвілі.

    - Різка зміна по службі, змінюються обов'язки і турботи Михайла Николозовича. Але можна сказати вся осінь для нього феєрично. Масштаб зростає, - прогнозує астролог.

    Можливо звільнення України від деяких колишніх тягот.

    - Дуже цікавий період з піком 14 листопада 2017 року. У Порошенка гармонія, гармонія, у Путіна "біла гарячка" – якщо він буде в нашій реальності. Подія, яка полягає в психозі. Втім, годиться і змова, - впевнений Логінов.

    В кінці листопада буде сильне пожвавлення російських ЗМІ. Щось фундаментальне і пов'язане з інформацією. Дуже сильно залежить від стану Путіна. В гіршому випадку - сильне розширення пропаганди.

    30 листопада потужний подієвий момент, вплив на місяць до та через місяць після. Україна відчує щось свіже, може юридична навіть подія. Гармонійний перелом в юридичній сфері України. Ймовірно несподіване дозвіл судової реформи, якщо заздалегідь все-таки закласти фундамент.

    - Якщо 30 листопада зважаться оголосити, що в жовтні Путін помер, то не здивуюся. Чи може похорон путіна 30 листопада, так теж може бути, - запевняє Логінов.

    4 грудня у змаганнях Україна-Росія чергова перемога України. У середині грудня у Саакашвілі - різкий стрибок вгору, можливо - нова посада.

    19 грудня третій пік другого роки великої української перебудови. Після цієї дати буде краще.

    В кінці 2017 року всі в Україні будуть говорити про Саакашвілі.

    - Інша служба у нього, може міністерське крісло... Ну може міністром закордонних справ України стане, - вважає астролог.

    Але і для Порошенка значущий період кінець року. Він переживає помісь гармонійних і напружених впливів.

    - Кінець року хороший для України. І все у неї виходить, і у влади все виходить, все як треба. І чого-то з парламентом добре, і з противником добре, війни припиняються запросто, гармонізується як-то все, може відразу в очі не кинеться, але через місяць подивіться, ан дивно, миленько, он він як вирулило. Це я не спеціально вигадав, а насправді - вдалий період, кінець 2017 для України, - підсумував Логінов.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору