ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У соляній столиці Закарпаття презентували дитячі малюнки з 56 країн (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    73 переглядів
    У Солотвині презентовано понад 200 робіт юних художників з 56 країн світу

    Минулого тижня у Солотвинській ДШМ відкрили міжнародну виставку дитячого малюнку «Кольори за мир». Ідея творчого задуму полягає в тому, щоби показати: діти в усьому світі мріють про мир і прагнуть жити без війни.

    У рамках проекту більш, ніж за рік, було зібрано понад 4 000 малюнків на тему миру, які створили діти віком від 4 до 10 років з понад 80 країн на 5 континентах. Експозицію презентували у багатьох містах світу. На ній були представлені й роботи вихованців відділу образотворчого мистецтва Солотвинської ДШМ, яким керує Лівія Марина. Тому було вирішено, що Україна, з огляду на актуальність теми, теж долучиться до проекту. Першу експозицію відкрили на базі Солотвинської ДШМ. На виставці у Солотвині представлені понад 200 робіт юних художників з 56 країн світу.
    На відкритті виставки були присутні консул Румунії в Солотвино Габріел Нікола, начальник відділу культури Тячівської РДА Василь Гудак, заступник Солотвинського селищного голови Янош Кочерга, директор Солотвинської ДШМ Єва Вайнагі, секретар Асоціації «Кольори за мир» Іляна Поп-Немеш, директор дитячого клубу м.Сігет Іон Мунтяну, голова ГО «Надія» Михайло Токар.
    Гостей яскравими виступами привітали викладачі та вихованці Солотвинської ДШМ, а юні художники, чиї малюнки представлені на виставці, були відзначені грамотами.
    3722-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору