ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко подарував «Межигір'я» Януковичу на День народження. Але продовжує це приховувати (ДОКУМЕНТ)

    19 березня 2024 вівторок
    86 переглядів
    В подарунок «Межигір'я» Януковичу від Ющенка

    «Главком» вперше публікує копію документа, що засвідчує: третій президент України подарував «Межигір'я» Віктору Януковичу на День народження

    Третій президент України Віктор Ющенко заперечив свою провину в передачі резиденції «Межигір'я» з державної власності у приватну.

    В інтерв'ю журналу «Новое время» він заявив це так: «Ось я тут зовсім ні при чому».

    На зауваження про те, що саме він підписав рішення про передачу Межигір'я, Ющенко відповів: «Парламент прийняв рішення, я на нього не міг впливати. Хоча я не був від нього в захваті. Там взагалі Тимошенко збиралася жити».

    Водночас, документ, що є у розпорядженні «Главкома» свідчить про інше: Ющенко, буквально, подарував резиденцію Януковичу на День народження 9 липня 2007 року.

    У другій половині нульових про цей факт писала газета «Дело», але не публікувала документ.

    Також Ющенко у інтерв`ю «Новому времени» додав, що, ще будучи прем'єром, вважав правильним передати всі резиденції з балансу уряду на баланс Державного управління справами (ДУС), яке підпорядковується Президенту. І вже парламент під керівництвом спікера Володимира Литвина передав резиденції з балансу ДУС для обслуговування Верховної Ради і далі Віктору Януковичу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости