ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісівники Закарпаття виростили більше десятка мільйонів сіянців

    20 квітня 2024 субота
    81 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Лісівники Закарпаття підрахували, скільки сіянців та саджанців дерев і чагарників виростили для посадок і залишилися задоволені отриманими результатами.

    Працівники всіх лісогосподарських підприємств Закарпатської області вперше близькі до рекорду за кількістю отриманих саджанців клена, ясена, ялини, ялиці, кедру, дуба звичайного та дуба червоного й чагарників. Після осінньої інвентаризації було підраховано, що їх чисельність за минулий рік сягнула понад 8,7 мільйона штук.

    Для порівняння: завдання на період було поставлено виростити 4,9 мільйона. А ось саджанців для озеленення вирощено 342 тисячі. Посаджено сіянців деревних, чагарникових, плодово-ягідних і технічних порід у шкільні відділення - 224 тисячі, у тому числі 108,42 тисячі. Деяку частину саджанців стандартних і плодово-ягідні лісівники мають намір продавати населенню за цінами на 20% нижчими від ринкових. Нові деревця і чагарники для своїх дачних і присадибних ділянок закарпатці зможуть купити, звернувшись у лісове господарства за місцем проживання.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору