ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На гірськолижній трасі – медики Закарпаття (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    94 переглядів
    Закарпатські медики пропагують здоровий спосіб життя

    Медичні працівники Закарпаття активно займаються фізкультурою і спортом, особистим прикладом пропагують здоровий спосіб життя.

    З ініціативи обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА та обласної організації ФСТ «Спартак» на базі СТК «Синяк» у Мукачівському районі відбулися обласні змагання з гірськолижного спорту (слалому) серед працівників закладів та установ охорони здоров’я і санаторіїв. В них взяли участь 23 команди – усього близько 70 учасників.
    У складі багатьох команд виступали головні лікарі та голови профкомів медичних закладів. Окремі команди мали солідні групи підтримки, які приїхали разом з учасниками на яскраве галузеве свято спорту і здоров’я. Надало допомогу організаторам у проведенні змагань і українсько-австрійське підприємство ТОВ «Фішер-Мукачево» (генеральний директор Василь Рябич).
    На урочистій церемонії відкриття змагань їх учасників тепло привітали голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, голова оргкомітету змагань Володимир Турок, головний лікар Центру ПМСД Мукачівського району, заслужений лікар України Вікторія Лані, голова обласної організації ФСТ «Спартак» Микола Щадей.
    На добре підготовленій сніжній трасі СТК «Синяк» (керівник – голова обласної федерації лижних видів спорту Василь Гісем), за чудової сонячної погоди закарпатські медики показали високу майстерність, яку фіксувала суддівська бригада на чолі з суддею Національної категорії Анатолієм Плехановим.
    Серед жінок у категорії до 35 років найшвидше подолала дистанцію Христина Маркулич (Великоберезнянська районна лікарня). У жінок віком від 35 до 50 років найкращий час показала Мар’яна Лопіт (Воловецька ЦРЛ), а понад 50 років – Ганна Катеринюк (Рахівська районна лікарня).
    У чоловіків віком до 35 років найшвидшим виявився Михайло Новиков (обласна дитяча лікарня), який лише на 0,38 секунди випередив Тараса Фірко з Мукачівської ЦРЛ. У категорії від 35 до 50 років найшвидшим був Василь Гриник (Рахівська райлікарня). А у категорії понад 50 років впевнену перемогу здобув Андрій Новиков (Мукачівська ЦРЛ).
    За підсумками усіх показаних результатів, у командному заліку призерами змагань з гірськолижного спорту стали спортсмени обласної дитячої лікарні, Мукачівської ЦРЛ та ОКТМО «Фтизіатрія». Вони нагороджені кубками та дипломами організаторів, а призери змагань в індивідуальному заліку отримали медалі та дипломи. Нагороди вручив голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, голова оргкомітету змагань Володимир Турок.
    А по закінченні змагань господарі спортивного комплексу почастували учасників смачним бограчем.

    Сергій Баранчиков, завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору