ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Поїзд Одеса-мама» зі знаменитостями відправився у Карпати

    24 квітня 2024 середа
    74 переглядів
    Руслана Писанка та Олег Філімонов їдуть до Чернівців

    До сусідніх з Ужгородом Чернівців приїдуть відомі актори Руслана Писанка та Олег Філімонов — із виставою «Поїзд Одеса-мама». Це яскрава комедійна історія про залізничні пригоди.

    Вистава відбудеться 27 березня о 19:00 у чернівецькому музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської (пл. Театральна, 1).
    Квитки: 100 - 350 гривень.

    Залізнична пригода Руслани Писанки та Олега Філімонова. У виставі «Поїзд« Одеса-мама» театральні експерименти авторів органічно зливаються з точною роботою режисера Ігоря Славинського і блискучою акторською грою Руслани Писанки, Олега Філімонова, Віктора Андрієнко, Якова Гоппе.

    Він – закомплексований чоловік за 50 і типовий мамин синок. Вона – розкішна жінка і «щира українка». Вони зіткнулися в купе міжміського потягу. Чим закінчиться ця поїздка? Явно не так, як ви очікуєте!
    Деякі залізничні пригоди запам’ятовуються на все життя. Тим більше, якщо образи героїв втілені до нестями смішними акторами – Олегом Філімонова, Русланою Писанкою, зіркою «Великої Різниці» Віктором Андрієнко, улюбленцем Одеси Яшею Гоппе.
    Якщо ви забули, що таке по-справжньому гарна комедія, вам таки скоро нагадають: спектакль «Потяг Одеса – мама» – якраз така постановка, в якій театральні експерименти авторів органічно зливаються з точною роботою режисера Ігоря Славинського і блискучою акторською грою. Прикрасять яскравий акторський ансамбль справжня перлина проекту, переможниця шоу «Голос України. Діти» на каналі «1+1» «маленька Едіт Піаф» 8-ми річна Аня Ткач і «invited star», улюблена актриса Ельдара Рязанова, народна артистка СРСР – Ольга Волкова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости