ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті син убив матір, а сестра допомогла позбутися тіла

    26 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Шокуюче вбивство на Закарпатті

    Спільними зусиллями слідчих і оперативників Хустського відділу поліції спільно з слідчим управлінням ГУНП і рятувальників оперативно розкрито вбивство 42-річної хустянки.

    Вчора, 19 лютого, ввечері надійшло повідомлення від жителя Хуста про те, що його дружина пішла з дому в невідомому напрямку і місце її перебування по теперішній час невідомо.
    В ході проведення перевірки поліцією встановлено, що у 02 годині ночі 19 лютого, в місті Хуст 19-річний син потерпілої на ґрунті побуту конфлікту, взяв дерев'яну качалку і завдав кілька ударів по голові своїй матері. Переконавшись що вона померла, разом з 16-річною сестрою він виніс тіло жінки на околицю міста і скинув в річку Ріка. Працівники поліції спільно з рятувальниками виявлено тіло біля села Крива, під автодорожнім мостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 км дна річки.
    19-річному хустянин оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України, умисне вбивство вчинене групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору