ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фальшиві пігулки: аферисти заробляють на ліні українок

    18 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    Афера з ліками: шахраї продають ліки,які не допоможуть

    В Україні шахрайські схеми в інтернеті набувають нових проявів – любителі легкої наживи масово продають довірливим користувачам неіснуючі ліки, пігулки для схуднення та надають фальшиві консультації.

    Однією із жертв аферистів стала киянка Людмила. Жінка вже більше десятка років бореться із зайвою вагою, але результату поки не досягла. Тому коли натрапила на лікарський засіб, що нібито розробила професор Ольга Богомолець, вирішила скористатися пропозицією. Як виявилося, майже тисяча гривень були просто викинуті на вітер, а сама упаковка від пігулок викликала сумнів: вона була надірвана, без жодної інструкції та протипоказань.

    Сама Богомолець, ім'я якої використали шахраї, заперечує розробку такого препарату. Вона запевняє, що її клініка ніколи не займалася виготовленням косметичних засобів або таблеток для схуднення.

    Після того, як вона дізналася про цей випадок, одразу звернулася до правоохоронців із відповідною заявою. Згідно чинного законодавства, продавцеві фальшивих товарів загрожує близько 12 років позбавлення волі.

    Експерт радить усім купувати тільки перевірені засоби в аптеках попередньо порадившись із лікарем.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору