ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жахлива смерть. Водій на іномарці "під шафе" збив маму з сином (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    Моторошна ДТП зі смертельними наслідками.

    Хлопчик вижив лише дивом вижив, а ось жінка загинула. Тест на алкоголь засвідчив, що водій був п'яний.



    На Волині, неподалік Луцька позашляховик Субару збив двох людей. Матір із сином саме переходили дорогу, коли в них на великій швидкості врізалась машина. Хлопець лише дивом вижив, а ось жінка загинула. Тест на алкоголь засвідчив, що водій був п'яний.


    І хоча, як відомо, уже минуло більше ніж півроку з моменту, як в Україні збільшили штрафи за водіння в нетверезому стані з 10 до 40 тисяч гривень, водії не стали рідше сідати за кермом п’яними, а навпаки таких випадків побільшало.


    Щоб побороти пияцтво за кермом, і якщо старі штрафи не допомагають, депутати вирішили ще більше посилити покарання. До Верховної Ради внесено законопроект, який передбачає покарання для п’яних водіїв у вигляді штрафу – аж до ста тисяч гривень. Передусім це має спрацювати, як стримуючий фактор, і водій сто разів подумає, перш ніж сісти за кермо напідпитку.


    А як вважаєте ви, чи допоможе значне підвищення штрафів побороти пияцтво за кермом? Або ж, можливо ви думаєте, що зі збільшенням штрафів лише зросте сума хабарів і все одно при бажанні можна буде зам’яти справу?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору