ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Що не варто робити за три дні до 26 лютого та ще три дня опісля?

    19 квітня 2024 п'ятниця
    66 переглядів
    26 лютого відбудеться чергове сонячне затемнення — кільцеподібне!

    Нагадаємо, що 26 лютого відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення. Потрібно добре пам’ятати: за три дні до затемнення і протягом трьох днів після не варто робити ніяких важливих кроків.

    26 лютого 2017 року 16:53 за київським часом відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення. У день затемнення, 26 лютого, а також три дні до і після цієї дати, тобто з 23 по 28 лютого, не рекомендується здійснювати що-небудь важливе: фінансові операції, великі покупки, відповідальні переговори і ін.

    Відповідальні заходи і поїздки краще перенести на інший період. 26 лютого бажано провести в спокійній обстановці, не роблячи нічого незвичайного і ризикованого, так як затемнення посилює найменші негативні фактори вібрацій цього дня.

    Найбільш чутливими до впливу затемнення будуть люди, що народилися під знаками зодіаку Риби і Діва (затемнення буде проектуватися на 9 градус Риб), особливо народжені в період з 22 лютого по 3 березня і з 26 серпня по 5 вересня. Також сильно відчують вплив затемнення Близнюки і Стрільці.

    Практика сонячного затемнення дає можливість усвідомити і звільнитися від внутрішніх страхів, негативних рис характеру (наприклад, лінь, дратівливість і ін.), які гальмують рух життя і заважають духовному розвитку.

    Сонячне затемнення ідеальний час для того, щоб підвести підсумки минулого року, розібратися в своїх відчуттях, де ви могли бути не праві, кого скривдили, чого ви боїтеся, за що переживаєте.
    Якщо у вас не складаються з кимось стосунки, то уявіть його в своїй уяві і прислухайтеся до своїх відчуттів: що в вас не приймає цю людину, де в собі ви відчуваєте бар'єр, страх або роздратування. Ці свої відчуття запишіть на папері і спробуйте відчути, для чого вам дано ці відносини, чому вони вчать. Постарайтеся поставитися до цієї людини як до вчителя, подякувати за урок і пробачити його серцем. І тоді ваші відносини вирішаться найкращим чином.

    Сонячне затемнення - унікальний момент, коли ви можете програмувати своє майбутнє на найближчий час. Ваші бажання можуть стосуватися здоров'я, роботи, любові, бізнесу, грошей, подорожей, нерухомості і всього того, що ви хочете залучити в своє життя, почати, розвинути або просунути на більш високий рівень. Бажано пам'ятати про практичність і реалістичність ваших намірів. Також не забувайте про інтереси інших людей, щоб ваші бажання не входили з ними в протиріччя. Таким чином ви зможете не тільки позбутися від проблемних ситуацій і негативних думок, а й закласти програму виконання своїх бажань на цілий рік.

    Крім того, день затемнення підходить для роздумів на тему нагальних питань, перспектив, медитацій, майбутнього. Обмірковуйте плани, налаштовуйте себе на гармонію, не осуджуйте і не критикуйте інших.

    День має сильну енергетику, тому магічні ритуали, проведені 26 лютого, дадуть хороші результати. І оскільки 26 лютого випадає на неділю, ви маєте можливість скористатися чудовим ритуалом на сонячне затемнення, магічним прийомом 1-го місячного дня і медитацією на свічку.

    Ритуал на сонячне затемнення

    Прийміть контрастний душ (чоловікам треба почати і закінчити гарячою водою, а жінкам - холодної 5-7 разів). За 10 хвилин до сонячного затемнення треба лягти головою на схід і розслабитися. Закрийте очі і уявіть, як страхи, комплекси і інший негатив, від якого ви хочете позбутися, виходять з вас. Уявляєте їх по черзі в вигляді образів, символів (наприклад, страх - як камінь, образа - як кому) і посилайте цього образу енергію своєї любові і вдячності за їх уроки у вашому житті. Спробуйте уявити, що з ними при цьому відбувається, як вони видозмінюються, стають світлими і чистими створіннями або символами. А потім обов'язково заповніть порожні місця в собі, де були ці відчуття, своєю любов'ю.

    Магічний прийом 1-го місячного дня під час сонячного затемнення


    З 16:53 26 лютого по 07:13 27 лютого за київським часом - 1-й місячний день, який дає початок новому місячному місяцю.

    Після опрацювання сонячного затемнення протягом 1-го години з 16:53 до 17:53 26 лютого, сядьте перед свічкою, візьміть чистий аркуш паперу і напишіть бажання, виконання яких ви хочете в цьому році. Напишіть собі план на весь 2017-й. Тільки пишіть конкретно (до якого терміну), представляйте майбутнє як уже відбуваючесь. Після візуалізації кожного бажання вимовляєте його вголос і записуйте на папері в теперішньому часі.

    Затемнення Сонця 26 лютого приносить енергію Риби, тому пишіть плани на рік, максимально використовуючи уяву - вам обов'язково буде досить можливості для реалізації ваших планів.

    Першу місячну добу краще провести вдома. Постарайтеся бути терпимими до чужої думки і нічого не приймати близько до серця. Ставтеся до всього спокійно, зберігайте почуття гумору. Будь-яка ваша дія в цей місячний день вплине на виконання бажань протягом усього місячного місяця, який закінчиться 28 березня.

    Будь-яка сварка або конфлікт може відкласти або взагалі скасувати реалізацію ваших планів.

    Бажано відмовитися від активної діяльності. Щось важливе робити не варто, в тому числі здійснювати великі покупки, укладати фінансові угоди, проводити відповідальні зустрічі та переговори, відправлятися в поїздки. По можливості, перенесіть подібні плани на інший час. Намагайтеся не приймати гостей і самі теж не ходіть в гості. Краще припинити спілкування з людьми, які вам не подобаються, а також уникати великих компаній. Думайте про приємне. Сходіть в кіно, послухайте класичну музику, займіться якимось творчим справою або чим завгодно, що приносить задоволення.

    У цей день не варто укладати шлюб, з сексом теж варто почекати - він може привести до серйозних захворювань статевої сфери.

    Натомість перший місячний день - прекрасна пора для медитації
    . Щоб залучити позитивні енергії Риби під час медитації, можна використовувати камені цього зодіакального знака: аметист, аквамарин, блакитний агат, опал і інші.

    Медитація на свічку

    Сядьте в спокійному місці.

    Запаліть свічку білого кольору, закрийте очі, розслабтеся, налаштуйтеся позитивно.

    Уявіть, як пройде у вас найближчий рік - якомога реальніше.

    Уявіть те, що ви хочете отримати, так, як ніби це вже сталося. Наприклад, якщо ви хочете купити авто, уявіть, що ви вже їсте в цій машині.

    Після цього відпустіть з любов'ю образ ваших планів і бажань у Всесвіт.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору