ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Керманич чеської автівки смертельно наїхав на пішохода біля Мукачева

    29 березня 2024 п'ятниця
    38 переглядів
    На Мукачівщині водій іномарки смертельно травмував пішохода

    Близько 23-ї години у четвер, 23 лютого, в поліцію Закарпаття надійшло повідомлення про автопригоду в Мукачівському районі, внаслідок якої загинула людина. Заявник повідомив про те, що автомобіль, що смертельно травмував чоловіка, зник з місця пригоди.

    Виїздом слідчо-оперативної групи Мукачівського районного відділення поліції встановлено, що смертельна автопригода сталася на автодорозі Мукачево-Берегово. 40-річний мукачівець, рухаючись на автомобілі «Renault» чеської реєстрації з Берегова до Мукачева, на автодорозі біля села Нижній Коропець здійснив наїзд на чоловіка, що переходив дорогу.

    Потерпілий від отриманих травм загинув. Документів при ньому не було, його особу ще встановлюють. На вид чоловіку 50-65 років. З місця пригоди водій зник, однак поліція його оперативно розшукала. Чоловік пояснив правоохоронцям, що втік тому, що перебував у стані афекту.

    За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.286 ч.2 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції. У водія взято кров на визначення вмісту алкоголю, він був тверезий. Обставини трагічної автопригоди з’ясовують слідчі, – інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору