ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іспанський педофіл показав свої здібності на шоу талантів

    28 березня 2024 четвер
    112 переглядів
    Педофіл на сцені шоу талантів

    Іспанські правоохоронці довгі роки розшукували Мануеля Понса Санчеса, який викрав і зґвалтував десятирічну дівчинку. Не допомогли ніякі тактики і показання, а ось шоу талантів - допомогло.

    Як повідомляє The Mirror, злочин педофіл здійснив ще в 2004 році, після цього він втік з рідної Іспанії і перебрався в Ліверпуть (Британія). Там йому якимось чином вдавалося залишатися непоміченим протягом п'яти років, він навіть влаштувався працювати в лікарню. Ось ніби успіх обернувся до злочинця обличчям і, мабуть, створив хибне відчуття безкарності, тому що складно знайти інше пояснення того, що Санчес прийняв геніальне рішення засвітитися на екрані ТБ, виступивши на шоу талантів.

    У 2009 році він заспівав в ефірі X Factor композицію групи U2 With Or Without You. Забавно, що саме його похвалив ведучий Саймон Коуелл, зазначивши, що ніхто так не старався, як він. Через декілька років відео телепередачі потрапило в поле зору правоохоронців, яким і в голову не могло прийти, власне, як і будь-якій розсудливій людині, що злочинець у бігах з власної волі захоче прославитися. Його екстрадували в Іспанію і засудили до 23 років тюремного ув'язнення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору