ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мама не винна: Лобода вляпалася в черговий скандал

    19 квітня 2024 п'ятниця
    87 переглядів
    Лобода, та новий скандал з нею

    Скандал, інтрига і розслідування навколо відомої української виконавиці Світлани Лободи не вщухає ні на день: то з'ясовують, чому вона дає концерти в Російській Федерації, то розслідують напад її охорони на журналістів, то напад на саму співачку з боку "радикалів". Але на цей раз в саму гущу скандалу на Київщині потрапила мама співачки: депутат Ірпінської міської ради вирушила в Росію, щоб взяти участь в популярному шоу "Пусть говорят".

    Учасники громадської організації "Територіальна громада міста Ірпінь" закликають СБУ розслідувати справу про поїздку народного депутата на територію країни-окупанта. Місцеві мешканці виклали в мережу публічне звернення, в якому наполегливо нагадують Наталії Василівні про те, що 1 канал - це один з найуспішніших важелів пропаганди і розпалювання політичної та етнічної ворожнечі між росіянами і українцями.

    Разом з тим, однопартієць нардепа Максим Плешко вирішив за неї заступитися: мало того, що за жінкою не помічали жодних проросійських рухів або навіть висловлювань, Лобода віддала дві тисячі гривень на допомогу українським бійцям: "Хоча вона не бізнесмен і не олігарх. Вона дала мені гроші, коли ми збирали. Вона волонтер", - відповів Плешко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору