ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два водія "під шафе" вчинили ДТП на Закарпатті

    29 березня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    На Закарпатті два водія напідпитку вчинили ДТП

    У суботу, 18 березня, в с.Велика Бігань Берегівського району працівники поліції зупинили водія мопеду, який їхав без захисного шолома та без номерних знаків на транспортному засобі. За кермом перебував 34-річний мукачівець з ознаками алкогольного сп'яніння. Драгер виявив у нього 1,01 проміле алкоголю.

    В м.Тячів правоохоронці зупинили автомобіль "Volkswagen Caddy" під керуванням 31-річного жителя району. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння і керував транспортним засобом без водійського посвідчення. В районній лікарні факт сп'яніння підтвердили медики. На водія було складено одразу два протоколи.

    У Мукачівському районі з вини нетверезих водіїв сталися дві ДТП. На щастя, обійшлося без потерпілих. Перший випадок трапився в с.Жнятино, де автомобіль ВАЗ-2107 під керуванням 29-річного місцевого жителя врізався в дерево. В наступному – 34-річний мукачівець керуючи автомобілем "Аudі" не впорався з керуванням й злетів у кювет. В обох випадках водії перебували в стані алкогольного сп'яніння, що засвідчили лікарі.

    Іршавські ГШР-івці зупинили на вул.Шевченка в Іршаві автомобіль "МеrсеdеsVіtо", на якому не горіли задні габарити. За кермом перебував 28-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп'яніння. Водія доставили в лікарню для освідчення. Спеціальний прилад зафіксував у правопорушника 0,70 проміле алкоголю.

    У м.Хуст наряд ГШР зупинив автомобіль "Fоrd Тrаnsit", яким керував 57-річний місцевий житель. Водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, що підтвердилося під час освідчення в лікарні, де у водія зафіксували 2 проміле алкоголю.

    Незважаючі на чіткі ознаки сп'яніння правоохоронцям у чотирьох випадках довелося складати на водіїв адміністративні протоколи в присутності свідків, оскільки кермувальники категорично відмовилися від освідчення. Такі факти поліцейськими зафіксовані в с.Вилок Виноградівського району, с.Сторожниця Ужгородського району, неподалік міста Хуст та в смт.Дубове Тячівського району.

    Усі складені адміністративні матеріали працівники поліції скерують до суду для прийняття рішення щодо покарання водіїв-порушників.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору