ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про результати реєстрації на ЗНО в Закарпатті — ІНФОГРАФІКА

    28 березня 2024 четвер
    100 переглядів
    Що з реєстрацією на ЗНО на Закарпатті?

    Департамент освіти і науки Закарпатської ОДА оприлюднив інформацію про результати реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання в області.

    Освітній портал Закарпаття на основі даних департаменту підготував інфографіку щодо кількості зареєстрованих.

    Найбільше учасників (7269) зареєструвалося на українську мову та літературу, оскільки ЗНО з цього предмета є обов’язковим. Із двох предметів для ДПА на вибір – математики або історії України – абсолютна більшість випускників шкіл обрала історію – 6046, математику – утричі менше (1940). На третьому місці біологія – на неї зареєструвалося 3539 учасників. Деталі щодо всіх предметів – у діаграмі:






    4678-1.jpg
    Оскільки українська мова та література є обов’язковим предметом, то за нею можна робити висновки щодо кількості учасників ЗНО за районами й містами: на першому місці Тячівщина, далі – Ужгород, Рахівський, Виноградівський та Іршавський райони:
    4678-2.jpg
    Досить цікавою є картина щодо співвідношення ТОП-5 предметів, які йдуть після української, за містами й районами:
    Реєстрація на ЗНО-2017 в Закарпатській області за предметами і районами

    4678-3.jpg

    Якщо в містах Ужгороді, Берегові, Мукачеві на третьому місці загалом (після української та історії) йде англійська мова, то в інших населених пунктах – біологія. Математика популярніша за географію в Ужгороді, Берегові, Мукачеві, на Берегівщині й Виноградівщині.

    Результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів – українська мова, математика або історія України та один навчальний предмет за вибором випускника – зараховуються як результати державної підсумкової атестації. Якщо вас цікавить більш повна статистика щодо кількості зареєстрованих на ЗНО й вибір предметів на ДПА у формі ЗНО, можете завантажити таблицю ТУТ.

    Загалом в Україні станом на 20 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано понад 223 тисячі осіб. В Українському центрі оцінювання якості освіти наголошують, що обробка реєстраційних документів у регіональних центрах ще триває, тому відомості щодо результатів реєстрації не є остаточними.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору