ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Моторошна ДТП на Закарпатті: двоє потерпілих, жінка-водій п'яна (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    68 переглядів
    ДПТ на закарпатті, є постраждалі

    Поліція розпочала досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди з двома потерпілими у селі Березинка на Мукачівщині
    Вчора, 20 березня, близько 22-ої години у селі Березинка Мукачівського району трапилась аварія за участі двох автомобілів. Попередньо встановлено, що водій «ВАЗ 2107», рухаючись в напрямку Мукачева, не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де в’їхала у «Volkswagen Transporter Т4», який рухався на зустріч.

    Внаслідок аварії 44-річна мукачівка, яка перебувала за кермом автомобіля ВАЗ та її пасажир отримали травми голови. Поліція встановила, що водій була п'яною. Потерпілих госпіталізували до мукачівськоі лікарні. 56-річний водій мікроавтобусу, мешканець села Софія не постраждав.

    Автомобілі поміщенні на спецмайданчики, обставини аварії розслідує поліція. Відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору