ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Гори сміття у Львові вже досягли висоти людського зросту (відео)

    20 квітня 2024 субота
    83 переглядів
    У Львові переповнених відходами майданчиків у місті нараховується понад 300 штук

    Львів знову потерпає від невивезеного сміття. Гори відходів у місті вже дорівнюють зросту людини. В деяких районах тверді побутові відходи вивозили зо два тижні тому, в середмісті – на початку місяця. Про це повідомляє 5 канал.

    Тротуари у Львові вщент засипані сміттєвими пакетами – люди змушені ходити проїзною частиною. Смітники переповнені і поруч зі школами та дитячими майданчиками.

    «Може, Садовому треба занести сміття під міську раду. Тоді він буде щось робити», – каже місцевий мешканець.

    Переповнених відходами майданчиків у Львові нараховується понад 300 штук. У мерії визнають, що у місті знову склалася критична ситуація із вивозом сміття.

    «Підрядники насправді не мають сильно куди вивозити, а ті машини, які вивозять сміття, вони блокують по Україні. Тобто все по сценарію чітко спланованому і організованому. В кожній області обласна адміністрація курує дане питання», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

    Як відомо, сміттєвий безлад у місті триває вже 9 місяців, відколи у травні 2016 року закрили Грибовицький полігон. Землю під новий так і не виділили.



    Наприкінці січня 2017 року голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що зі Львова, який уже тривалий час перебуває у «сміттєвій блокаді», почали вивозити побутові відходи.

    Нагадаємо, патрульні поліцейські періодично ловлять вантажівки, що незаконно вивантажують львівське сміття у різних регіонах України.

    Водночас, Львівська ОДА з 2014 року не надає кошти на ліквідацію небезпечних відходів. При цьому на території Львівщини розташовані так звані озера кислих гудронів – небезпечні відходи, що утворюються при очищенні нафтопродуктів і мають ІІ клас небезпеки (високо небезпечні, смертельна доза при потраплянні у шлунок 15-150 мг/кг). Обсяг цих кислих гудронів уже досяг 200 тисяч тонн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору