ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чим важлива ранкова зарядка

    29 березня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Ранкова розминка та зарядка корисна для здоров`я

    Хто робить зарядку вранці, може з впевненістю засвідчити про те, що ранкова фізична навантаження забезпечує гарному настрою і підвищеною активністю на весь день. Як показує практика, жінка занадто багато приділяє уваги зовнішньому вигляду і думок про нього. Але це не дивно, так як слабка стать хоче завжди бути на висоті і подобатися чоловікам.
    Коли наше зображення в дзеркалі не влаштовує, жінка в паніці намагається застосувати відразу тисячу методів, щоб привести тіло в порядок. Ми витрачаємо гроші на консультації фахівців, абонементи в тренажерні зали, дорогу косметику. Ці прийоми теж допомагають, але навіщо вдаватися до таких дій, якщо можна постійно виділяти вранці трохи часу і ваше тіло буде виглядати струнким і підтягнутим.
    Найголовніше виконувати щодня фізичні вправи, при цьому основна умова робити це кожен день.
    Можливо, вам здасться, що це не для мене, та й часу у мене немає. Але це не виснажливі і довготривалі тренування, необхідно приділяти кожен день всього лише за 10 хвилин для ранкової зарядки і ви відчуєте різницю.
    Після пробудження відкладіть всі справи, і почніть займатися. Ви не помітите, як швидко пролетять ці 10 хвилин.
    Ви можете виконувати свої улюблені та ефективні вправи, але варто враховувати, що потрібно дати маленьку навантаження на кожну частину тіла: прес, груди, ноги, руки, розминка шийних хребців, спина.
    За 10 хвилин ви встигнете зробити декілька підходів, між якими обов'язково відпочивайте протягом 30 секунд.
    Найголовніше правило — виробити звичку робити зарядку щодня. Відмінне самопочуття і привабливий зовнішній вигляд вам гарантований.
    Якщо у вас вранці дуже багато часу, почніть бігати і ви забудете про витрати часу і грошей для привабливого зовнішнього вигляду.
    Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що вчені провели ряд експериментів, поки прийшли до висновків, що життя в місті прискорює старіння. У ролі піддослідних у них були звичайні синиці. Дослідження показали, що міські птиці старіють швидше сільських. Фахівці досліджували пташенят з моменту їх вилуплення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору